Din cînd in cînd reînnoim produsele pe site-ul nostru casamia.ro in acord cu cele mai noi tendințe în design interior. Trebuie sa facem  loc in depozitul nostru, pentru noilor game de mobilier, ne-am propus să le lichidăm pe cele existente, la prețuri speciale.

Pentru a afla ce produse se află la prețuri speciale, te invităm să citești articolul de mai jos și accesezi linkurile respective. 

Gasiti reduceri de până la 66%.

Mobilier de baie clasic ART DECO’

A ajuns momentul in care trebuie sa ne despartim de gama clasica de mobiliere de baie. Avem mobilier de baie clasice de la gama deco’  de la buna inceput, am vandut foarte bine dar incet incet cererea scade si avem multe produse noi si cu un design modern care au nevoie de spatiu in depozitul nostru. Asta este momentul in care poti profita de preturile foarte bune.

O compozitie de baie clasica, cu un design elegant si spatiu mare de depozitare. Este compusa dintr-un dulap cu lavoar ceramic, o oglinda si o lampa.

Cu Mobilier de baie clasic Deco’  vei avea o baie de invidiat, o solutie completa de o sa care te indragostesti la prima vedere.

Mobilierul de baie Art Deco´, are un corp de dimensiuni 100x86x46cm cu 3 usi, care se completeaza cu un lavoar ceramic frumos si elegant. Rame de usi sunt din lemn masive. Manere clasice tip butoni se imbina perfect cu mobilierul.

Compozitia Art Deco´ se completeaza cu oglinda de dimensiune 96x113cm cu lampa.

Cu un design clasic si elegant, mobilierul de baie Art Deco´ indeplineste cele mai inalte asteptari.

Bucura-te de un mobilier frumos care o sa ii ofere baii tale un plus de efect.

Descopera gama noastra larga de lavoare din ceramica de inalta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *