Din cînd in cînd reînnoim produsele pe site-ul nostru casamia.ro in acord cu cele mai noi tendințe în design interior. Trebuie sa facem  loc in depozitul nostru, pentru noilor game de mobilier, ne-am propus să le lichidăm pe cele existente, la prețuri speciale.

Pentru a afla ce produse se află la prețuri speciale, te invităm să citești articolul de mai jos și accesezi linkurile respective. 

Gasiti reduceri de până la 66%.

Mobilier de baie EUROPA

Am avut multa incredere in gama asta de la GB GROUP, din Italia. Gama cu un nivel calitativ foarte ridicat, mobilier de baie vopsit este din MDF, altfel finisajul lemn este facut cu un pal special tratat sa fie rezistent la apa.

Solutie de 120cm cu lavoar dublu este extrem de eleganta si ofera o solutie definitiva pentru familie numeroase sau, pur si simple, exigente.

Mobilierul Europa este un mobilier de baie elegant si simplu in acelasi timp, atrage toate privirile de indata ce patrunzi in incapere. Cu un spatiu mare de depozitare este perfect pentru intreaga familie. De ce sa nu-l alegi? El chiar se adapteaza perfect la timpurile actuale.

Mobilier de baie Europa are patru sertare cu inchidere lenta ceea ce ii ofera o mai mare rezistenta in timp. Cu ajutorul inchiderii lente scapi de zgomotele deranjante.

Mobilierul de baie Europa vine in doua variante, cu picioare(stativ) si suspendat. Corpul cu picioare are dimensiuni 85x120x45cm, iar cel suspendat 61x120x45cm. Mobilierul se imbina frumos cu lavoarul ceramic dublu cu patru sertare incapatoare usor de accesat cu inchidere amortizata si manere ascunse, elegante si care permit curatarea usoara.

Mobilierul Europa se completeaza cu oglinda de dimensiuni 70x120x2,3cm si doua lampi.

Cu un design modern si elegant, mobilierul de baie Europa completeaza baia ta.
Bucura-te de un mobilier frumos si practic care se adapteaza extraordinar in baile mari si in casele cu mai multi membri in familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *