Din cînd in cînd reînnoim produsele pe site-ul nostru casamia.ro in acord cu cele mai noi tendințe în design interior. Trebuie sa facem  loc in depozitul nostru, pentru noilor game de mobilier, ne-am propus să le lichidăm pe cele existente, la prețuri speciale.

Pentru a afla ce produse se află la prețuri speciale, te invităm să citești articolul de mai jos și accesezi linkurile respective. 

Gasiti reduceri de până la 66%.

Mobilier de baie Stella

Un mobilier de baie frumos cu un design simplu care se adapteaza bine in spatii reduse. Culori disponibili, alb, lemn gri si stejar deschis

  • Mobilierul de baie Stella 56 cm, suspendat sau stativ. Cel suspendat este compus dintr-un corp cu lavoar ceramic de 56x62x44,5cm, cel stativ de 56x87x44.5cm, amandoi cu oglinda de 48x73cm.
  • Mobilierul de baie Stella de 80cm, este compus dintr-un corp cu lavoar ceramic de 80×64,5x46cm si oglinda de 80x60cm.
  • Mobilierul de baie Stella de 80cm compozitie completa integrata cu oglinda pe panou, lampe si un dulapior lateral.
  • Dulap si coloana de baie Stella. Dimensiuni 24x150x15cm. Inchidere amortizata.

Manerele usilor sunt argintii, cu un design minimalist, ceea ce ii ofera mobilierului un aer sofisticat. Compozitia de baie ajunge la tine asamblata. Tot ce trebuie sa faci este sa o scoti din cutie si sa o asezi unde ai nevoie.

Gama Stella iti ofera o solutie corecta la un pret accesibil. Gama Stella a fost una dintre cele mai apreciate din partea clientilor nostri.

Atunci cind ajungi acasa seara si te relaxezi la un dus, lasa sa fie un moment de extasi, intra in gama noastra de coloane de dus, vei gasi soluti de top la un pret accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *